Jones Bridge Park

(770) 569-1706

Along the edge of the Chattahoochee river, Pieper O'Brien Herr Architects designed an eco-friendly, open-aired pavilion and separate restroom facility. The design features natural materials to compliment the park setting. The massive, stacked stone walls are contrasted by delicate exposed wood columns. A single slope roof on each structure strikes an impressive pose in the park. The restroom facility incorporates vandal-resistant fixtures and finishes while the open-air pavilion provides a convenient grilling area for park patrons.

Design Sketches:

 

Size
750-SF Restroom Facility
860-SF Open-Air Pavilion 

Services
Architecture
Interior Design
Graphic Design 

Project Features
Covered Picnic Pavilion
Grill
Vandal Resistant Materials

Content Copyright, All Rights Reserved
Pieper O’Brien Herr Architects LTD
Photography; Pieper O'Brien Herr Architects LTD